Skinkeeper Imprimis Gel 125 ml

34,970 Ft

A Skinkeeper Imprimis Gel a svájci Skinkeeper termékcsalád tagja.

 

A Skinkeeper termékek fejlesztői célul tűzték ki, hogy kifejlesszenek egy olyan terméket a sejtek töltésének helyreállítására, amely teljesen növényi eredetű, és vegyszerek vagy mellékhatásokkal járó anyagok használata valamint állatkísérletek nélkül képes felvenni a harcot és támogatni a regenerálódást és az optimális működést.

 

A kvantumfizika jelenlegi tudományos ismeretei alapján, alig négy év teszt időszak elteltével született meg a világújdonságnak számító prekozmetikum, a Skinkeeper Imprimis Spray a legkörültekintőbb gyártási-, csomagolási és tárolási eljárásokkal, a legkülönbözőbb „vizek” kombinációjával, amely természetesen tartalmazza a szükséges értékeket, hogy az ebben a kívánt állapotban (minőségben) juthasson el a fogyasztóhoz és megfelelhessen a követelményeknek.

 

Az Imprimis Spray fejlesztői a termék mérhető hatására építve, hogy visszaadhassuk a bőrnek a szükséges, elveszített nedvességet, illetve kiegyenlíthessük a nedvességveszteséget, alkották meg a Skinkeeper Imprimis Gel-t.

 

A tesztelők 2-3 héten át tartó folyamatos használat után átlagon felüli, szenzációs eredményeket tapasztaltak, mert használatának köszönhetően a bőr tisztább, frissebb, ragyogóbb lett, a ráncok láthatóan csökkentek. A fejlesztő csoport már ezzel az eredménnyel is elégedett volt, de további felhasználók döbbenetes mértékű hatásokról számoltak be:

 

– Csökkent a viszketési inger
– Kisebb lett a gyulladt rész az arcon
– Csökkent a korábbi sérülések okozta sebhelyek mérete, végül a sebhelyek eltűntek
– Eltűnt az akne az arcról
– Nagyon gyorsan, fájdalommentesen meggyógyult az árpa a szemhéjon és többé nem tért vissza
– Majdnem vagy teljes egészében eltűntek a szem alatti kis vörös erecskék
– Megfiatalodott a bőr, csökkentek a ráncok

 

A felhasználók ezen tapasztalatai alapján mindkét terméket, az Imprimis Spray-t és az Imprimis Gel-t további olyan személyek próbálták ki, akik évek óta komoly bőrbetegségekben szenvedtek. Az eredmény tényleg fenomenális volt:

 

– Ekcéma esetén eltűnt a viszketési inger, a bőr regenerálódott, az újabb ekcéma fellángolások jobban felszívódtak a bőrről, vagy egyáltalán nem is következtek be újra
– A psoriásis-t (pikkelysömör) – amelyet éveken át kortizonnal kezeltek és ezzel a szerrel csak kis mértékben, vagy egyáltalán nem javult a betegség – meggyógyította, a viszketési inger megszűnt.
– Megállította a masszív viszketési ingerrel járó bőrkiütéseket és azok 1-2 napon belül eltűntek
– Megszűnt a masszív, éveken át kínzó akne

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skinkeeper Imprimis Gel 125 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük